Thursday, June 11, 2009

Selamat sudah Sahabatku...

congrate to my dearest sahabat :), dah jd isteri org dah ko yun.. actually aku xtau nak luahkan perasaan mcm maner...sgt2 gembira ko dah selamat jd isteri pada insan yg ko cintai... thanks sbb sudi jdikan aku pengepit ko, aku hargai sgt2 :), maafkan aku kalo2 ade kekurangan dari aku ye yun..maklumlah 1st time jd pengepit ehehhe...aku sentiasa doakan kebahagiaan ko yun..

x banyak gambo sgt kat dlm hp aku... so this is gambar2 yg sgt2 aku sokaaa....


mak yun setelah di make-over oleh aku... eheheheh


aku suka sgt2 gambar ni... time kami khatam :)


kat bilek panten... Jena, aku n yun...


Yun semoga persahabatan kita berkekalan walopun ko dah tuko status... :)

2 comments:

zianazone said...

haaa ada pun gambar aku kat sini..walaupun gambar tu kat bilk tidur dan yun pakai baju kurung biasa jer..oklah kan...

tapi terkilan gak dan aku rase lagi best kalau kita ber3 dapat amik gambar sekali kat pelamin...apa nak buat, kita kan tuan rumah..so bz lah di hari perkahwinan..

antalya said...

aku pon terkilan sangat coz xde langsung gambo ngan jena ms hr nikah.sory fren aku xsempat nk tarik korang amik gambo sama2 hr tu.lepas ptong kek aku naik umah bergambo kat pelamin.cr korang.tp xjumpa.aku terkilan sangat2

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday