Tuesday, February 03, 2009

Demam

DEMAM... uwaaaaaaaaaaaa... balik dari becuti lame kat kg aku demam ..sori xde gambo nak letak, tggu posting Jena kepek ye..

aku demam malam sahaja.. bila bangun pagi2 xboleh bukak mate..macm org kene saket mate tp tidak.... badan xbermaya.. nak kate demam nyamuk tp aku xde rase sengal2 badan ke... tp panas dalam badan mmg kaw2 la..

aku still ke office ni sbb staf xcukop.. en.kipas n sorang lagi staf g outstation kat india.. ade some cases kene handle kat sane.. spt biase en.kipas dpt bejalan free ahhh..cis.. huhuhu....

huwaaaaaaaaaaaa aku xtahan dok dlm ekon ni.. aku dah minum air kelape spt yg jena cadangkan.. tp makin teruk lak rasenya.. ya ALLAH kurangkan demam hambamu ini.. ermm demam ape aku neh...? demam nak cukop umo kah?hahhah mcm budak kecit plak.. brangan la ko zie.. ekekekke...

cptla mase berlalu aku nak balik.... hr ni aku terharu sbb bos aku kecian tgk muke aku.. aku rase mebi sbb panas kat dlam so muke aku jd lain.. mate jd bengkak.. mate merah mcm puaka nian rempit.. uhuhh...hahahh die cian le tu sbb aku xleh nak amek mc.. kalo aku amek mc..lg la tinggal sorang je staf kat opis ni.. gilerkah?? kang kastemer meraban2 lak kat dpn upis.. ekekkeke... nak tanak buat2 la gagah..TAPI!! seyes aku rase nak koma dah ni...

masih adekah aku kat office esok.. ntahla.. aku xpasti aku demam ape.. tp kene gak ni klinik... kang xmasal rahmatullah.. dose manyak lagik ni blum mintak hampun.. ehehhee..

3 comments:

antalya said...

lor nape xbitau ko demam? baik ko pegi jumpa doktor cecepat ye..takut ada virus2 yg membahayakan

zianazone said...

weiii tak da cite lain ker..update lah blog ko ni ish ish ish malas btul lah budak ni tau (hahaha aku pun sama gak kan)

dekboy said...
This comment has been removed by the author.

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday