Thursday, January 22, 2009

Seribu Satu Makna di Dalam gambar...




Aku mmg x sempat nak hapdate blog..banyak ceriter yg aku terlepas untuk disimpan dlm blog ni.. nak masokkan semua gambar.. lagik la aku x sempat... so... kesimpulannya 2 ketol gamba kat atas is the most fav pic yg aku suke tgk... 3 org sahabat terbaik yg pernah aku ade selama ini.. aku kan x ramai kawan.. tu 3 org la antara barisan sahabat2 yg kenal sape aku yg sebeno.. senget n sengal.com...(mengaku xpe ek)...

Bila tgk gamba2 kat atas tu aku rasa happy bangat la.. xlame lagi YUn akan melangkah ke dunia baru.. congrate my dearest fren... aku sentiase doakan kebahagiaan ko Yun.. Demi ko aku akan kuruskan badan spy nampak cun kat mjlis ko nanti (walopun aku x bape nak cun hahahahh) aku bangga smpai kembang kempis lubang edong n tnger bila ko kate nak amek aku as ko punye pengepit mase mjlis indah ko nanti.. TERHARU sgt2 fren... thanksss....

umie.. hehhehe.. thanks sbb boleh terima kawan2 saye yek.. kawan2 saye kawan2 awak jugak..kan?kan?kan? terima kasih sbb bertahan kawan dgn saye sejak dari zaman batu lagik..
Jena kepek... wakkakaka.. ko adalah mangsa buli aku sentiase.. ekekkeke.. balik kg chinese new year ni aku buli ko ye.. aku akan humban ko kat air terjun ledang nanti.. wah beshnye..

ITulah sahaja penerangan untuk gamba2 di atas.. setiap kali aku pandang gamba2 tu aku senyum.. mcm2 perasaan aku ade bile tgk sahabat2 aku kat atas.. masing2 dgn perangai masing2 yg sgtla masok dgn jiwe aku yg sengal2 air ni.. aku sayang korang tau...... kerana korangla idop aku yg sunyi2 sengal ni bermakna... :-D

2 comments:

antalya said...

yer bln dpn ko akan mendapat baju pengepit ko yer..aku nak ko jadik vogue gabass on my day okeh

lavender said...

awww malu ar aku cmne yun.. xkuwos2 lagi camne? wakakkaka

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday