Thursday, November 20, 2008

Naik La pulak

Pagi tadi.. turun dari bas sorang amoi yg aku xtau name die smpai skrg dok bitau aku pasal kenaikan harga tiket bas rapid... huwarghhhhhhh kusangkakan panas berpanjangan... rupanye gerimis..rupanya gerimis ...mengundang.....amoi tu kata starting from disember harga tambang bas rapid yg skrg ni akan naik ...kalo skrg ni aku naik awal2 pagi bas TEMPATAN sehengget sajorkkk...siap boleh naik satu lagi bas...sambung lagi tiket tu gune untuk balik pulak... kiranya tiket boleh guna satu hari la untuk kawasan yg sama.. so awal Disember ni naik pergi beli tiket balik pun kene beli tiket baru.. alahaii... minyak turun.. tiket pulak naik harga aduhaiii..
MCMMANER??wajibbbb aku pindah Damansara ni...... hahahahah...

4 comments:

antalya said...

uikss apesal plak nk naikkan tambang bas secara tetiba nihh..hah cecepat la ko pindah damansara..dekat sket.jimat

zianazone said...

hehehe tak pun ko amik lesen..beli jebon macam yun :P

lavender said...

mueehehhehe.. yela2... nanti aku hamek lesen laaaaaaaa....

zianazone said...

hehehe kalau dah amik lesen..jangan lupa bawak kitaorg gi jenjalan taw..

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday