Friday, October 17, 2008

Semalam dan hari ni

Semalam... remember dat yesterday aku bawak payung? eheheheh amazingly aku tak tinggalkan cik payung kat memane... Nak tau kenape? ehehhehe..sbb mase nak turun dari bas ade seorang amoi tego aku, cik kak ur payung ka? opssss (tersengeh aku) mekasih ye ah moiiii(eheheheh)....

semalam... late lagi sampai subang jaya.. buke pose kat mane???? sian perut... xpe2...kenyang juga ...(huh)...

Hari ini... hujan lebat as usual la time petang2... cik payung??? adeeee..(eheheh).hari ni jugak aku teringat kat seseornag... hurmmm y arr kuat betol ingatan n memori2 aku dengan die... tp aku benci!!.. kenape? ntah la... huh boring... Tp oleh kerana esok dah weekend kensell boring .... (hehehe)...


daaa...happy weekend semua..

2 comments:

antalya said...

sbb ujan ke ko teringat kenangan ngan dia?...sabo la ye
opss yg psl tropicana tu aku mmg ingat kat ko.ntah kat mana la kedudukan opis ko ye uhuu

lavender said...

bukan sbb ujan jek yun.. ahhahaa... mmg sengal kan aku neh.. hehe udah dekat jugek ngan tmpat ko g tu...ko nak g tropicana golf tu masok terowong kan? opis aku x masok terowong tu ehehe.. sure ko x hengat da jalan .. ekekekke

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday