Tuesday, October 14, 2008

hahahahha

Semakin hari semakin malas aku nak hapdate blog.. kalo la aku ade laptop sendiri kat umah sure tetiap hari aku mengadap blog aku mcm kenkawan yg lain yg berkesempatan menjadi daily blogger tu.. mmg ade citer hari2 yg aku nak share.. tp aku tade mase, alahaii sedihnye rase...

Raye tahun ni pade aku kurang bermakne coz of kekurangan ahli keluarga aku sorang.. iaitu adek aku.. it's a long story.. but my best fren la yg paling tahuu.. kan ..kan ..kan yun... ehehehe..tp takpela... it's god will... aku redha.. moga satu hari nanti kami akan disatukan semula...

hukhukhuk.. ade satu cite besh aku nak bitau... aku dah kene pakai spek mate.. udah siap tp aku tak ambik lagi.. behsela baru habis raye kan... bajet larii aahahaa.. aku terpakse buat spek tu sbb mate aku dah nazak sangat.... aku sentitip dgn cahaya.. meaning silau.. asek sakit kepaler jek.. sekali g check ..haaa ampunnn mmg aku kene pakai cermin mate... uhuh burukk arr gupe aku.. mcm makcik.. tp takpe... demi mate ku yg tersayang aku merelakannye..... nantiler aku hapdate biler aku dah ambik spek aku tu yer... lenlain perkembangan akan aku hapdate jugek.. kene rajinkn diri ni..

adoiiii....

3 comments:

antalya said...

xnak pakai lens kaler kaler ke? ekekeke

zianazone said...

uwaa nape aku tak tahu lak pasal cite adik ko itew kepekkk uwaaa

lavender said...

yun--> aku x geti nak pakai lens2 neh.. kang x masal cedera mater aiiii uu.. ahahaha

kepek pisang--> alahai aku segan nak cite kat ko uhuhuhuhuh... ampon neng...

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday