Tuesday, March 04, 2008

Belated bufday party..

uhukk ..uhukk.. soundtrack batok aku...hahahah.. got really sickening situation now..aku kena serangan batok yg heavy.. itula masalah aku dari kecik2 lagi.. if dah kena jangkitan batok mmg payah sikit nak sembuh... tp takpa it's all worth it coz of my happiest weekend hr tu.. Me n my BESTEST fren of all celebrate our bufday together(at last fuhh)...

Date: 2nd Mar 2008
Time: After zohor
Place: Tasik Shah Alam

heheh tak berapa sempat nak ceritakan full story coz today i'm a bit busy with the preparation "kenduri doa selamat" for our new office at Tropicana tu.. The pictures will tell everything hehehe.. Thanks for all my frens yg hadir hr tu, But sedih sket sbb Umie tak dpt menghadirkan diri sbb sumthing came out last minit n tak dpt nak dielakkan :( ...


Kek blueberry yg syedapp...


Budak bedua yg dah tuwa wahahahhahah (yun jgn mara aku pon sama) haha


Bak kata dak eja gambo curik (hahaha)



Thanks Yun.. aku suka sesangat..



Hadiah daripada acik untuk kami


Barisan awek2 cun hehehe.. dari kiri Acik, Yun mengot(ekekekek),Aku sengal (wahahhah),eja darah manes(hihihi)

Itulah dia antara gambar2 bahagis kami heheheh.. Thanks for the greatest day to all my frens.. Yun masyeh tau.. aku hargai sgt2..

5 comments:

yun said...

aku suka semua gambo2 tu hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

hepi belated besday yerrrr...aiyakkk, same cam entry blog yun gak...huhuhuhu....join adventure ekk?

Ahmad Al-Hadi said...

mcm mana nk bg hadiah kt awk ni...anyway i like your baju.... u look tersaaaaangat sweet... So happy birthday sweet 27....

Fenrisar said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Salar said...

See here or here

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday