Thursday, February 21, 2008

HappY BUfDay Dear Yun

Happy Bufday 2 u, Happy bufdaY 2 u... Happy Bufday 2 budak mengot YUN.. happy Bufday 2 u.. Harap2 aku tak silap hari la ye spt beberapa tahun lepas, aku still ingat yg aku pernah tersilap wish dekat Yun (tak silap aku la) betol ke yun ek? hehe...

Doa aku buat sahabat terbaik aku YUN ...Semoga di limpahi Rahmat dan rezeki dari ALLAH, Semoga ko sentiasa berbahagia dgn kehidupan disamping org2 yg ko sayang, Semoga persahabatan kita kekal hingga ke akhirat... Thanks YUn sbb jadi kawan aku yg paling lama tahan dgn aku selain umie .. hahahaha...

NI hadiah untuk ko.. Melo N Asap.... ekekkekeke



Melo n Asap yg baru lepas bergusti, time nak diambil gambar elok pulak derang memandang henpon... bagusss senang koje aku.. ekekekek

somel kan melo?

2 comments:

yun said...

uwahhh ada entry spesel utk aku. bestnye..thanx so much my dearest fren. terharu sgt2 aku.
anak kucen itu sungguh la comei membuatkan aku geram sgt2 pd mereka

Luke Rider said...

Hi, I'm from Brazil. I was surfing in the web, when land here in your page.
I like very much the cat pictures in your page. Make me remember my cat.
goodbye!!



http://lukerider.blogspot.com

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday