Thursday, February 21, 2008

Edisi Mari Pindah opis



Starting 15 march 2008 office kami akan sepenuhnya beroperasi di kawasan baru(aduhh), kat mana? jauh? ehehehe Merchant square Tropicana Damansara.. jauh la dari tmpat skrg ni.. so skrg ni edisi mengemas giat dijalankan walaupun masing2 dlm keadaan "tensi" sbb sayang nak tinggalkan tmpat ni.. hurmm nak buat mcm mana, dah diarahkan berpindah tmpat baru layankan je ..



inila rupa barang2 aku.. hahahah . oleh kerana perpindahan ni juala aku kena keja hari sabtu ahad.. nak kena uruskan office baru pulak.. ampuankan aku yun sbb mengkenselkan plan kita nak smbut besday sensame tu =(

3 comments:

yun said...

selmat berpindah ekekek..lepas ni aku nye turn plak.
its ok beb xdpt celebrate wiken ni, wiken lain ada lagik. tp semakin bertambah kebasian nye besday ko le ekeke

Ahmad Al-Hadi said...

pindah kan brmakna hijrah... take it positively... mungkin bole bertemu teman baru di tempat yg baru... hehe

Shahlina Mustafa said...

akum..selamat berkenalan...rajin2 mausk lah ke blog saye ye

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday