Thursday, December 06, 2007

balik kg dgn bestfren


sawah tmpat kami lepak



gambar ni diambil sewaktu kami sedang merehatkan diri di sawah smbil makan eskem..

Sabtu 1/12/07-- Dari Shah alam kami(aku n yun) bertolak ke kg ku muor(hehe), kami bukan berdua sahaja.. kami juga ditemani oleh 2 makhluk berbulu yg sangatla comel yg telah membuatkan Yun membebel dlm kereta seblm smpai shah alam... ahahah 2 ekor budak berbulu tak boleh dudok diam kate Yun, sian Yun nak melayan derang.. ahahahah..

Kami smpai ke Muo kira2 pukol 11 sengah(lebih kurangler)..sampai umah jek umah aku penin sbb kat umah aku ade kazen aku n d family.. uhuh cian kat yun sbb ingatkan nak relek2 dgn tenangnye kat umah aku tu.. tp memandangkan ade org len ahahaha tak besh la jawapnye.. tgk muke mak aku jek aku dah phm sgt2 yg mak aku tgh emosi.. yela penat sbb ade budak2 kecik..

adehhh aku tak dpt nak becite panjang2.. paler saket.. nanti sambong ek..


Neway to my dearest bestest fren in the world YUN aku berterima kasih banyak2 kat ko sbb menghappykan parents aku.. terutama my mom.. suker sgt die.. Thanks yun.. aku tak dpt nak bg kate2 yg dpt tandingi keikhlasan ko tu.. n SORY kat ko sbb Bapak aku telah merempitkan "ebon" ko ekekekekekkee... AMponnn YUN..pepahamlaaaa bapak aku tu pemandu lori yg berjaya... on behalf bapak aku , maafkan kami.. ehehe..

2 comments:

yun said...

aku sonok je blk kg ko tu. best. especially kat sawah tu really peaceful. n psl keta tu xpela. tp next time aku cuak jugak nk kasik ayah ko drive ekeke

lavender said...

wakakkakak bapak aku wat aku kecot pwot gak.. die lupe yg die bawak ebon yg somel tu... gase melambong2 ekekeke

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday