Monday, December 10, 2007

my weekend


pemandangan dari tingkat 16 kondo bos aku..


budak berbulu yg aku kene babysit


ahad (9-dec-07)

eheheh kene babysit my boss cat a.k.a anak kedua beliau..coz bos kene attend meeting this morning, so my bos kene bertolak hari ahad jugak n bermalam di penang.. me as usual kene babysit hansome(that budak berbulu punye nama) ehehhe.. he's so cute n manje.. tak susan pon nak jage that boy.. ehehhee..

Mlm bosan.. so kluar kat balcony untuk sedot fresh air.. the scenery so beautiful dari tingkat 16, ahahah smbil lepak tu gatal la tgn untuk take pic.. handsome lepaking with me.. n mengiaw2 mybe he's talking to me kot.. tinggal tak phm jek.. ahahaha.. then die penat twos masok umah .. nak tgk tb pon takde mood.. so dok diam la sorang2 melayan perasaan..

bile dah rase mengantok lelap kat sofa, si budak berbulu just lepak atas meje.. hurm around 4 a.m sumthing berat atas perot.. aduhhhh ape benda lak ni.. takan la kot(takottttt) ahahah gupenye2 si handsome dok lepak atas perot aku... (aduhhh) berat die 8kg tau.. die bising2 ahaha saje la tu nak org pelok die.. tak kose laaa ngantok taw... (haha) then aku just pujok2 die.. die lelap jua akhirnya.. (fuhh lega)

pagi terjage awal coz handsome menjerit mintak makan.. aduhhh.. takpe2.. nak buat mcm mane anak bos.. (ahahhaha) bg die makan then mandi, solat sme siap2.. got msg that my officemate dah smpai kat bawah .. awal g keje today taw.. 6.45 dah kua.. ahahhaa...

itulerla die weekend org bujang mcm aku ni.. ekekkeke.. busan kan kan kan? however aku happy dpt tlg babysit that budak berbulu.. (muehehe)

1 comment:

yun said...

uwahhh..kolam tu buatkan aku teringin nk terjun jerk hahaha

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday