Monday, August 20, 2007

ujong mggu aku..

Lirik Lelaki ini - Anuar Zain

Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Kemana pun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemanapun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…

Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu…


lagu ni yg selalu bermain kat hati aku skrg, got so touch with this song, maklumla minat dgn abg anuar ni... video clip dia blom ada lagi, puas mencari takpe aku insan yg sentiasa setia menanti...

not much yg aku buat weekend ni... banyak berfikir selama 2 hari ni.. tiba2 aku tersedar sumthing dlm diri aku.. goshhh aku baru perasan yg skrg ni aku baru kenal siapa diri aku yg sebenar2nya... got some thinking working hardly ..sgt mendalam thinkingnya..ditapis, diselam, dihayati.. n the result yg aku dpt ialah skrg ni aku baru tau taste aku yg sebenarnya mcm mana, semua benda2 yg aku suka aku dah analysis.. n aku tau kenapa aku degil dlm sesuatu hal selama ni.. aku perasan yg selama ni aku banyak ikutkan,turutkan kehendak n more fikirkan hati orang lain more than myself.. aku bakar diri aku sendiri selama ni... (untuk family aku takpe) this is not including my family tau.. people around me..entahla

hah kenapa tiba2 aku selitkan lagu anuar zain ni??? sure there's sumthing kan? ehhehhee.. aku suka sgt lirik dia.."Lelaki ini yang selalu mencintamu Selalu, tanpa ragu" alahai this is a very nice wording... wanna know a secret ehehhehe aku menitis air mata bila sampai lirik ni tau... yup honestly i'm not joking.. begitu cpt tersentuh aku skrg kan? ini petanda bahawa aku jiwang ke? or sbb peningkatan umor ? mental problem?( hahaha) , depress(maybe), or bla..bla...bla... nak jd mak nenek dah kot aku ni .. aduhhhh..... tua sebelum masanya.. tidakkkkkkkk...

but truly jiwa aku mmg tersentuh dgn lagu baru anuar zain ni.. ada ke lelaki yg akan ucapkan wording mcm tu kat aku ye? in my dream maybe :( sadisnya aku..

opss to be besambong ye my emo ehehehhe...

4 comments:

Ahmad Al-Hadi said...

Zie: Lagu yg sentiasa mengusik perasaan sy pula adalah lagu berikut:
"yakinkan aku tuhan die bukan milikku biarkan waktu2 hapus aku"

Kesimpulan nye... awk mmg jiwang my dear...

yun said...

bila diamati lirik lagu ni..br aku faham kenapa ko suka sgt ngan lagu ni.ada maksud yg mendalam yg berkaitan dgn idop ko :-)

lavender said...

yun perkenalkan pakcik kamben ni adalah kekasih gelapku wakakakakaka ..

uhuhuh aku dh mule sentitip ngan lirik lagu skang ni yun :(

said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold j3z6q7uo

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday