Tuesday, August 21, 2007

tak tau kueh apekah ini



yun amponkan sahabat mu ini , aku tak dpt nak memboikot akak yg juai kueh itu.. die juai kueh besh ni kat aku...........uhuhuhu ampon eheheh

4 comments:

yun said...

ala xpe aritu xde rezeki aku kan. kali ni kira rezeki akak tu la.kuih nye laku sbb dia xmalu :-). agaknye dia testing oven baru la tu kot

lavender said...

ha'ah la yun aku lupe nak tanye pasal aben die wakakkaak

elly said...

fruit tartlets tu. favorite aku ler. best tak dia wat?

zianazone said...

kepekkkk bila ko nak pos kan kueh ni kat aku..jangan lupa nanti poskan kad raya sekali tau hahaha :P

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday