Tuesday, June 05, 2007

Hurmmm

aku takde ape nak cite n aku tatau nak kate ape...aku busan.. aku sedey.. aku tensen....entahla.. ape nak jd dgn aku skrg... makin worst hidup ni gasenye.. uuhuhu bedose ke aku ckp mcm ni? alahaiii aku tak salahkan kehidupan aku.. aku salahkan diri aku sendiri.. aku sunyi... kalau boleh aku nak nangis puas2 n skuat2 ati aku... mane aku nak carik kekuatan untuk aku teruskan hidup ni? aku dulu periang orangnye.. tp skrg tak.. aku takleh nak ketawa pon.. aku sedih sgt dgn diri aku skrg ni.. aku betol2 sedih.. skrg ni aku lebih kepada diamkan diri..

hati aku ni selalu sgt terluka..aku terlalu menjage hati orang.. tapi ati aku orang tak kire pon.. kekadang nak je aku jd zalim.. lantakla ape orang nak kate.. baik pon tak gune.. aku tak mintak balasan ape2.. ape yg aku buat semuanya ikhlas kerana ALLAH.. tp hargailah aku seadanya.. sbgai seorang manusia aku jg ingin bahagia.. aku benar2 ingin bahagia ...tp mcm payah je aku nak dpt semua tu... aku ni jahat sgt kot... banyak dose sgt ni..sbb tu jd camni.. balasan untuk aku... camne aku nak ubat ati aku ni... pedih sangat2 pedih.. nak cite pon tatau camne.. kekadang aku benci gak tgk diri aku sendiri.. bodoh pon ade.. bangang pon ade.. takpe aku kutuk diri sendiri bukan orang len pon ehehehe...

luahan aku kali ni adalah sekadar nak menenangkan ati sendiri.. aku dah cuba jd yg terbaik.. tp mgkin aku gagal.. ahhh lantakla... yg penting aku nak ubat ati aku sendiri... nak besihkan segala ape yg patot aku bersihkan.. aku harap ade cahaya menanti untuk mase dpan aku kelak... aku cuma nak bahagia.. ya ALLAH berikan hambamu ini bahagia.. ketenangan ati dan keceriaan.. aminn....


3 comments:

zianazone said...

cehh patut arr suruh aku update..dia udah update dulu ekk..haiyaa ko nape ni kepekkk..ko jangan arr sedih2 ta..kalau ko sedih..aku pun sedih jugak..blog aku insyaallah nanti aku update..aku pun ada cerita sedih jugak..tapi tak tahu dan maleh nak ungkai kan..nanti lah aku try type

lavender said...

tah la kepek aku tatau nak kate camne.. aku sedeyyyy.. :((

yun said...

ko down ke nora? ke mana peginya kekuatan ko selama ni? ko kena byk bersabar n bersyukur. ini dugaan dlm kehidupan ko. mungkin ko rasakan idup ko dah worse. tp ko jgn lupa pd org lain yg mungkin keadaan nye lebih teruk dr ko. contohnya aku ni. ko tau apa yg aku tengah hadapi sekarang kan.lebih teruk tau. mmg aku rasa nk jd giler bila fikirkan. tp aku cuba kuatkan semangat aku. then aku nak ko pon cuba bangun n jadik kuat jugak.janji ok

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday