Wednesday, May 30, 2007

dear diary aku uhukkk..

cakk...malasnye aku nak update blog aku.. malas giler.. giler pn tak malas mcm aku ekekeke.. tahla..kepale mcm kosong jek skang.. tak reti nak berbahase dah.. nak kreatip2 pn tak geti..

aku baru baik demam ni.. mudah benar aku jatoh sakit.. tp kali ni baru aku terase tumbang bebetol tombang.. seksa rase wooo.. mcm nak kene denggi or demam panas pon ade aku gase tau.. tp aku laratkan gak diri aku untuk bangon... basahkan kepala n bersihkan diri aku.. orang kate bile demam tak elok mandi.. ahh pade aku itu je jalan terbaik untuk aku sejukkan bahang badan aku ni haa..hanya tuhan je yg tau mcm mane gasenye.. n bile kene air je aduhhhhhh bise2 n sengal2 tulang menusuk.. tp aku wat rilek je... lepas aku bersihkan diri semua aku isi perot ala kadar then aku makan panadol.. selubong untuk kuarkan peluh.. alhamdulilah bleh ar aku gerak banyak sket.. tp tenage mmg out of coverage........

uwaaa aku tak larat nak taip lak...mate zzzzzzzz...poyo jek ar mate ni.. chow dulu ar.. janji update.. bahawasenye aku dah elok demam ehehehee..

6 comments:

yun said...

cian kat ko demam teruk. seb baik dah ok sket skang ni. alhamdulillah

zianazone said...

tu lah pasal...cian ko ekk kepekkk..patut arr diam jer..so sekarang ni ko ok tak..kalau tak ok..jumpa aku tau..mesti ko demam windu kat aku tu wakaka :P

lavender said...

aku demam sebab kempunan buah peach uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zianazone said...

wakaka haiyaaa macam tu plak ekk..kalau aku ganti kan buah peace dengan buat duku muleh tak kepekk wakaka..(wei korang ber2..survenior korang ada kat aku ni..bila nak jumpa dan amik, leh mintak yun belanja..gaji udah naikkk tu hahaha)

yun said...

woi gaji aku naik ujong bln 7 nanti la bukan nye skrg. tp gaji bln 7 tu aku blanje family aku dulu. utk kwn2 tungguuuuuuuu

zianazone said...

nak tungguuuu bilo tu yun..besday aku bulan 7 yehaaa jangan lupa ekk yun wakaka :P

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday