Monday, May 07, 2007

tambahan lagik.. setelah resize.. kecik sgt sory



ini sebahagian lagi gambo yg telah diresizekan.. gambo 1st tu toet tgh dudok dlm bakol baju.. mmg peberet place die tu ahahhaa.. 2nd n 3rd pic tu gambo anak2 kucen baru kat umah aku.. tah idop ke tak tu tatau la ... anak kucen kat umah tu mmg susah sket nak survive.. semoga derang dptla membeso ngan sihat.. n semoga bile aku balik bulan depan ade la lagik derang ni.. ehehehe..

2 comments:

yun said...

comeinya kitten tu. ah yg dok dlm bakul tu aku wat2 tak nampak je la. just terperasan taik lalat kat tepi mulut dorang tu ada persamaan la wakaka. kes kenan la tu

lavender said...

wakakak aku gase kenan tu.. toet benci kat mak budak2 neh.. so lekat ar ape yg patot kat baby tu ahah

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday