Friday, March 16, 2007

kurang sket

Alhamdulilah arini batok aku kurang sket.. sbb makan brecol kot.. aduhh aku tak sker ar rase die.. ubat batok klinik lagik sedap.. eehhehee.. takpe asalkan aku beransur baik dgn kadar segera.. tak tahan lagik nak batok sepangjang mase lagik2 mase dlm tren malu tau nak kaber kalo batok kuat2 ni.. jatoh la saham i cm ni ehehehe...

Masok arini dah 4 ari bos aku tak masok office.. bahagianye menjadi seorang bos.. kalo aku camtu kan bagos. Aku dpt tau dari en. kipas bahawasanye bos aku cuti sbb nk g tgk cite Muhsin. Aku pon nak cuti gak ar kalo mcm tu, nak gak aku pg tgk Muhsin tu. Tapi apekan daye aku hanye kulitip, mane bleh cuti mcm tu jek eheheh. Semalam alasan die nak bawak mak die pg sepital. Bagusnye la bos aku ni, tapi tetiap tahun jual cuti yg berbaki, banyak tau. Mane taknye cuti tak penah nak tulis kat borang,camne nak tolak cuti tahunan. Aku gase dlam seminggu paling banyak die ade kat opis pon adela dlm 2 ari, tak sampai tgh ari dah blah. Hai bile la aku nak jd bos eheheheh. Isk tak baiknye aku ari Jumaat mengutuk bos aku ahahah, anyway aku solute bos aku kalo pasal keje, die mmg straight n die tak bayes, walopun kpd encik pengipas terhebat tu.

Seronoknye kerana harini jumaat, rehat lame bleh la aku zzzZZzz. Nak buat ape lagik kan. Alamak ade keje sket sambung petang kang la ek.. chau..zasss :P

1 comment:

yun said...

wahhh sangat rajin sahabat ku ini meng update kan blog nye

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday