Tuesday, September 19, 2006

ari sabtu yg haru biruuu

hurmm.. ujan kat luor lebat giler.. sejuk kat dalam opis ni gase macam dalam esbok...boringnye arini.. nak wat keje pon malas...lambatnye pulak nak balik...uhuhu sebenonye aku baru je dpt call dari "azrul" sahabat baru aku..die keje kat toyota pj.. kesian kat die,mate die kene 5 jahitan kene ape tah die cite tadi aku sendiri pon tak tau apekemendek die ckp tadi, maklumla aku bukan geti ar pasal2 kete ni aahahaha...kete sendiri pon takdak..aku cume ade komuter je wakakakaakakak siap ade drebar tu..ahahah tapi drebar yg ni zalimnyek spesis la..lambat mmg sayonara gud bye la hang tekebil2 kat stesen ....tapi kerana drebar tren tu ar aku selamat sampai kat upis aku dgn selamat selama 3 tawon beb..ehehehe..time kaseh la abg drebar tren...

eheheeh aku dok tekenang insiden ari sabtu aritu...ahahahah amek ko satu kl kitorang pusing..aku, timah ngan dak umie...tecungap2 dalam kete dok cari umah dak aida kepek gara2 nak amek hemster ...ekekekekkeke...aku selalu je buat sesuatu tanpa dirancang.. nak dijadikan cerite pagi tu tibe2 dak umie call kol 8.30 tu aduihh tgh sedap kroihhh kroihhh arr aku haha...umie ajak gi jenjalan..mane lagik mid ar..haha sian pulak aku nak tolak permintaan dak umie tu.. yela dak tu bukan selalu sgt pon dapat nak bejalan2 asek koje jek die..aku pon setuju la nak g...dlm kol 10 gitula kitorang janji..

dalam kepale otak aku ni ingatkan nak tgk wayang ar...sekali naik tingkat tmpat wayang ...tu diaaaaaaa...manusia dok berjela berator nak beli tiket...kaye ar tokey wayang tu..tapi tak gase rugi ar sbb takde cite yg menarik pon...nak tgk monster house dak umie dah tgk vcd lak..so nak dijadikan cite kitorang g melantak dulu muehehehe...makan kat food court bawah ape kename tu oasis tak silap aku ...makan nasik campor je..pastu kitorang dok pegi pet shop dak umie kate nak tgk hemster dak tu mmg nak sgt bela hemster..hehe..cian die...

pastu abes pusing satu pet world tu umie ajak suping tingkap..ikot jek la...dak umie g mengadu nasib sat kat dinding ahahah kuorla kertas2 yg disanjung sesetengah orang yg fanatik ngan kertas tu ..pepahamjekla kalo tak paham tu 3x jomaat lagik ar tu muahahahahahah...mase aku dok menunggu tu tetibe datang sorang budak ..die kate die dak mascom uitm semester 1 tgh wat servey..die mintak tlg aku isik borang...aku amek jek la..pasal kes rogol kat mesi ni ha.. adele satu soklan aku tak bape puas ati..aku pon tanye ar kat budak tu..soklan pasal umur wanita yg sering menjadi mangsa rogol..pade aku mangsa rogol tak kire umor kan!betol tak? betollllll aku gak yg jawap ...then aku tanye la kat budak tu..nak tau tak ape die jawap?? gase nak jentik2 je otak dak tu...adeke die kate..kalau PUAN ade pendapat sendiri boleh la tulis kat bawah tu ye..PUAN!!!! huh tue sgt ke aku ni???? nampak cam orang dah kawen ke? cehhh kecik ati aku pade mase itu ahahah tapi kene la kontrol takpe2 budak baru belajo ...ehehehe...


uhuhuh sambong nanti arr ...ngntok lak

2 comments:

zianazone said...

wakaka kecian ko ekk kepekkk cari umah aku tak jumpa yer..tak pa tak pa next time kita jumpa..aku kasi hamster tu kat ko ekk cayokkk cayokkk

ayahana said...

ko pon bela hamster gak ke jonet hehehehe apa yang haru nyer kepek?

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday