Saturday, February 19, 2011

Terima Kaseh Puan Bee & Kepet

Weeeeeee... blog dah bersalin kulit... setelah sekian lame bersame2 dgn kulit yg lame akhirnya berubah kini. Hasil gigih menyalinkan kulit blog ini adalah dari titik peluh 2 org wanita yg berkaliber(eceh) dan jelita (puji lebeh nampak :P . Penghargaan yg sgt2 tinggi dan terima kaseh yg amat ikhlas ditujukan kepada usaha gigih beliau berdua ni. Saya amat hargai jasa baik anda. Ya saya akan undi anda selepas ini. Syabas kepada mereka berdua. Walaupun cik Puan Jelita yg seorang tu saya x kenal tp beliau telah gigih membantu saya. Kepada Puan Bee terima kasih saya ucapkan. Walopun anda tidak mengenali saya dengan terperincinya tp anda telah sanggup meluangkan masa untuk menghadap blog saya yg comot ini. Saya amatlah terharu. Dan tidak dilupakan jua kepada seorang lagi sahabat saya yg jelita iaitu cik Kepet, i love u ketat2 yep.
Sekian dulu untuk hari ini. Maklumla hari sabtu kan so prestasi kurang memuaskan apabila berada di tempat keje. Malas ditahap !@#$$%^*** opss saya bukan mencaci atau mengutuk , akan tetapi saya hanya meluahkan perasaan. Sekian dulu. Selamat beramal.

9 comments:

Puanbee said...

ekeke..sama2..kak bee sayam sama kepet ko tu pasal lah :)

salam perkenalan..nak header ? rm15 saja..keh keh keh...

Truly_me said...

salam kenal2.. header?? apekah? tlg eksepelen boleh? huhu ~

Puanbee said...

header tu bahagian yangpaling atas sekali tu...boleh letak gambar apa2 ..gambar sendiri pun boleh..guna huruf yg cantik sikit..tapi kena design ler...ekekeke

Truly_me said...

wohoo pandai puan niageeee ek :P tade diskaung kah???? weeee

zianazone @ appleijo said...

hahaha cantik tak blog baru ko ni kepek..aku request kat puan bee..ko suka kucing tau..sbb itu manyak kucing kat sini hahaha

puan bee syg saya..huwaaa tharu nya hehehe :P

Truly_me said...

cantekkk..the kucin is cute...

^^AnGGun^^ said...

wahh!!! semaken tantek blog kamo yep..jeles kawe wehhh

Puanbee said...

haha diskaun takder..lala

eh tk yah tukar lah erk..bee suka kaler nih..nanti lagi setaun baru tukar tau !

Puanbee said...

jom lah singgah blog bee kat sinun

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday