Thursday, October 15, 2009

The Making of the "Day" yg br nak posting...

Amponnnnnnnn... lmbat beno nak posting... mencari hari yg syesuai untuk mengabadikan kenangan terindah ini.. ehehehhe... tiade kesempatan untuk "mengkonseteret" smpaikan my bestfren ini udahh bising ... alaaalaa ibukkk cayang... jgn majok ye...

Mukadimah..

2/10/09 jemahat... dari opis dijempot oleh Jena bestfren ku jua... cian die xmemasal aku menyusahkan die.. kan jena kan kan kan? lebius fren atas jasa2 mu ... dari opis balik ke umah sewa jap kerana menjemput acik yg nak join gak..xsangka acik ni nak ikot tau.. oleh yg demikian kami pun bertolak pulanggg ke mane??? mane lagi kan.. MUO la...

still old school kan muo ni... eheheh...

lepas mgrib(yeke?) kami pun bertolak dari shah alam.. jln ok je x jem.. perot lapo ni tp mak awal2 dah bg AMARAN keresssss pd kitorang spy jgn sggah memane untuk mengisik pewot.. hahahha.. mesti mak masak sepesel kan...

smpai umah lebih kurang jam 9lebih dekat2 10 gak la.. smpai terus makan.. sbb sgt lapo.. hahahah mak masak lauk ape??? uhuhuhuhu lauk peberet dak jena.. siput sedot goreng pedas.. xpenah dengo? heheh sepesel from my emak... pedas mmg pedasssssssss .. tp mmg layannnnn n nangis la makan .. ehhehehe... lepas makan maka oksigen pun kurang la kan... oleh yg demikian xtbt yg best sgt adalah ape?? hahahah TIDOla... x sempat nak belek2 ape barang pun... esok kene bgun awal nak banyak xtbt nak dibuat.. uhuhuhuhuhu...

entepremmm sketttt boleh???
ni pungot...kiut x syayer??? :P

besambung untuk posting seterusnye.. kerana ade gguan teknikel..uhuhuh

No comments:

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday