Thursday, July 23, 2009

xde geng dah pasni


Ini cikin..

Sape awek ni? ni member aku time koje.. walaupon die berlainan opis n opis die pun kat blok lain, cikin rajin lepak ngan aku..aku maner ade member pompuan kat opis kan.. semuanya jantan2.. ahahahhaha... aku sedih sgt biler tau cikin dah dpt offer koje lain yg lebih menjanjikan mase dpn yg cemerlang gemilang terbilang :P..jauh nun kat kl.. alahai kin pasni sape nak teman aku g sarapan dgn lunch? sape nak teman aku balik ...uwaaaa sedihnya... tp xpela aku sentiase doakan yg terbaik untuk ko kin... mmg banyak pekdahnya biler ko dpt keje kat kl tu.. lg2 ko nak kawen dah kan kan kan.. senangla nanti somi ko xyah susah2 pikio nak cr umah kat ne :P ..neway jgn lupekan aku ye cikin...ko antara sahabat aku yg sgt ikhlas, lurus bendol sgt2(ampon :P), blur2 sket :P, ramah tamah, ko simple mcm aku.. x banyak kerenah... jgn lupe jempot aku kenduri ko tahun dpn ek... :P


semoga persahabatan berkekalan :)

5 comments:

@yue said...

incik ali kan ade...

*larikkkk!

lavender said...

Puan @yu--> hehehe..en.Ali di jawoh..x bleh nak teman makan tgh hr, xbleh teman naik bas..xleh teman g bepoye2 soping wakakakka...nehi...kenot :P

antalya said...

ko kwn la ngan en.K plak pasni ekekekekekeke

lavender said...

puan yun... wahh saje jek ko hek.. seriauuuu aku nak kwn dgn en.K itew.. tidakkkkkkk...

zianazone said...

aku pun akan merindui ko ikin..bila lah nak berjumpa agaknya ekk..

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday