Tuesday, July 28, 2009

Syabas inspektor sahab


seronok betoi sahabat aku(budak tudung itam) ni kan kan kan.... kemain dpn lagi die dok.. wakakakka.. aku nak kutok ko ni weh... giler kose hek dok kat dpn sekali?? ke ko ade skendel ngan abg tgkap gambo itew?? wakkakkaa... ape2 pun TaHniah la weh.. ko mmg handal kalo masok contest ni.. sure ko bertuah je sentiase .. Lepas ni ko terai la masok contest yg beso2 sket hek... aku doakan ko menang... n selepas itew kite *sharing n caring* itew adiah ye... wakakakkaka....


**suspek yg menjadi bahan di atas adelah cik Jena@kepek yg telah bertuah memenangi tiket tgk liverpool kat s'pore hr ahad 26/7/09 .. n gambo ni kuo paper metro hari ni 28/7/09 syabas mere bete hahahhhah **

2 comments:

antalya said...

fotogenik giler muka jena dlm paper.konpem ramai jejaka tergoder

zianazone said...

alhamdullilah untuk segala kurniaan nya kat aku kan..aku syukur sangat2..harap2 lepas ni bleh menang hadiah besar2 plak aminnn..(tapi aku bukan ada affair dengan abg kameraman itew tau..abg itew yg tarik aku ke depan..aku follow jer arr hehehe)

yun - muka aku fotogenik ekk..tak da makna nya org tergoder tau..

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday