Wednesday, July 01, 2009

Dunia kecik aku..


Nur Qaisara Batrisya (anak ex-roomate aku Eja)

Aduh qaisara cutenye kamu.. sgt la lemah lembut qaisara ni.. bulu matenye sgt lebat n panjang(ikot apaknye) mate bulat beso(ikot maknye) kuat tido (ikot maknye jugekk)wakakkakak ampon la eja, aku memanipulate baby ko... 1st time aku jumpe qaisara ni aku dah jatoh chentaaa... senang bebeno jage die ... ko hamek letak atas pangku kemain sokaaaa la die... AWAS jgn brani2 letak die balik.. hahahahha siap la die bunyik... oleh yg demikian dukung die balik bwk jln2 pusing2 umah(kunon2 jln jauh ar tu) pehtu dudok dodoi2 sket ZZZzzzZZZZZZ ketiduran sudaaaa...(sebijik macm ko ja kuat tidooooo) wakkakakaka... qaisara syg, aunty zie rindu kat qaisara... bila papa ko gi out setesen lagi miker ajakla ibu miker ziarah aunty lagi ek.....


Ini Hasif(teman lupe pulok name penuh die) bakal anak buah teman ni(insyaallah)

Hasif ni sgtla attractive, murah senyuman, hyper active wooo(penat tau makngah eceh :P) ..1st time aku jumpe die aku jatuhhh chintaaa pade senyumannye yg sgt kill!kill! die!die! manisnya senyumanmu... Hasif ni jua sgtla lemah lembut... sentiase senyum walopun baru je bgn tido.. ko jengah jek muke kat die...tanpa segan silu terusss die adiahkan senyuman mencengkam kalbu die tu... dari saat itu aku merindu...hahahahhahhaha.. berbulu je pakngah die biler aku asekla citer n tanye pasal Hasif ni... madu pakngah la ni.. wakakkakakkakakka..


Haris big bro pade Hasif...(siler abaikan yg baju merun hek pelakon tambahan gamaknye tu)..

Haris ni x jauh beza umo dari Hasif... oleh demikian haris jenis yg berdikari.. sgt syg pada adeknye yg agresif..berlawanan dgn Hasif , Haris ni pendiam n x active sgt...protective wooo ..syg adek la katekan.. ko terai la usik adek die... die usharr je nanti...hahhaha... payah nak ngorat si Haris ni.. mola2 jumpe kene umpan eskem duluk.. barula die nak dok ateh riba aku smbil suh suapkan eskem.. ewahhh pandai ek ko Haris... wakkakaka..


Alia Qistina sepupu Haris n Hasif

ala kiutnyek tenyum alia.... ni pun jangkit dgn Hasif... mmg kuat senyum.. payah nak dengo die nangis.. mmg pemili derang dilahirkan dgn bakat senyuman mencengkam kalbu kot...pak ngahnye pun sker senyum.. lg la membunuh senyuman pak ngahnyek(opss lari topik plakk) alia ni aku x dpt bemesra alam lagi ..1st time jumpe mase kenduri cukor jmbol die n Hasif.. tp br bape bulan jek mase tu.. nk sgt jumpe alia... nanti2 jumpe jugokkk kan..kan..kan..hehehhe :P


















Last but not least...

Ini Nasik goreng ciken cop namenye.. sgt menyelerakan, sgt wangi baunye... sgt pasif dan sgt merelakan je ape2 yg aku nak buat padenye... Modus operandi aku letak gambo ni adalah sbb aku LAPO.... udah tgh hari la yopppppppppppppp.....

PERHATIAN: gambo yg last tiada pertalian darah or kene terkena dgn kait mengait terkait dgn anak2 aku di ateh hekkk wakakakkakakkakak...

4 comments:

antalya said...

alhamdulillah aku hepi tgk ko bahagia skrg..ko ada life baru yg best sagnat.sure ko syg anak2 buah dia tu kan

zianazone said...

wahhh best nya chicken chop itew...macam tahu jer ko makan kat mana hahaha

lavender said...

yun- thanks yun :) ..ha'ah mmg aku syg sgt2 anak2 buah dia.. smuanya manje2 ..

kepek - ekekke weh itew bukan yg kat Len Seng taw... mukannn..mukannnn

zianazone said...

ahahaha habeh itew yg kat mana punya.bila nak bawak aku gi rase...macam best jer :P

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday