Saturday, December 27, 2008

Criter basi n gambo basi..heheheheh

Hehehehe.. Oleh kerana sudah lame tidak menatap blog terchentee maka segala cerita ceriti menjadi basi... segala gambo pun basi... oleh yg demikian biarlah gambo basi ini menceritakan segala2nya... gambo semasa aku g penang... mari mencuci mate... silekan... pengalaman yg sgt best ...


Pemandangan dari atas hotel tmpat kami menginap..(scary hotel huuuuuuuuuuuuuu)


Umah kakak angkat aku, tmpat kami menumpang tido stelah check out dari otel.. heheh..beshkan umah kg mcm ni...


Pemandangan indah di waktu malam di Gurney Drive-(soryla gelap xberape nak nampak)



Sebelum g jalan2 kite makannn dulu...inilah yg kami cari2...Line clear nasik kandar..fuhhhh...


Nasik kandar Line Clear yg sgt mabeless...



Sesuatu?? apekah itu??? anda tau??? menatang ini adalah telo sotong.. aku ngan kepek(jena) xtau menatang apekah ini.. so aku dgn selambe tanye kat pekeje Line clear tu.. maka terjawapla misteri menatang sesuatu ni... telo sotong gupenye.. ingatkan abende alah la.. ekeekekeke.... selepas digoreng aku xnampak la pulak gupenye ok..



Heheheh jalan majalah.. sebenonye banyak lagi name jalan2 yg pelik2 pade kami.. tp xsempat la nak amek gambo..sian pulak kat sis yg drive.. nyebuk plak kami nak suh slow sbb nak amek gambo.. mengader betol la ...hehe...


ok... sambungan entry selepas ini... mengembara ke alam bunger.. muehehehheeh...

1 comment:

antalya said...

sedap ke telur sotong tu? rasa mcm mana ek

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday