Tuesday, August 19, 2008

TaHLer...Suker Ati Akuler...

Sindir... Sindir.. Sindir....Bab Sabo ni dah lame aku dok pertahankan dlm idop aku..aku ni susah nak marah.. tp kalo dah marah abesla.. gejala menyimpan banyak sgt dlm ati aku ni.. bile dah xde space nak simpan dah NAHAS la sesape yg last wat aku marah tu.... Tp peliknye aku marah jap je... Syukur aku jenis x meraban teruk sgt biler marah.. kalo x sure bertambah dose aku kan kan kan? eheheh =p..


Sindir..
Aku selalu jdi mgsa sindiran officemate aku.. yg herannya derang ni lelaki... Urghhh!! aku tau umur aku dah meningkat.. aku bukan memilih tau... aku x pernah memilih sbb aku tau sape aku ni...mgkin sbb dunia aku x bape luas kot.. ahahha.. umah,opis itulah ulang-aliknye aku setiap hari.. hujung mggu aku if member2 xberkunjung n bawak aku jenjalan xde maknanyalah aku nak kuor.. So Teruk sgt ke Life aku ek? Tapi Kan aku pelik kdg2 lelaki ni mulut derang lagi pedih tau..(oppsss sory) aku just luahkan ape yg aku alami selame ni.. Hurmmm ...ahhh Sker ati akuler.. asalkan aku senang ati...(tp ati aku sunyi) ...


Lepas ni sesape nak sindir2 aku lagi sker hati hang la... aku pedulik ape... aku ttp gak mcm ni.. baik aku diam jek... kang biler aku aktip sgt kate aku gatai lak...ciss!! Tahler.. Suke ati aku ler kan?

4 comments:

bendul said...

sila sumbat org yg slalu sindir2 tu dengan selipar..

lavender said...

gase2nye kan seliperr pun xmuat nak sumbat mulot2 mereka tu..uhuhuhuh

antalya said...

wat bodo jela nora..biarkan je apa dorang nk kata..ko gak yg untung dpt pahala free hehe

lavender said...

penat gak wat bodhooo selame 5 tahon ni yun... berbundle2 agaknye dah pahale yg aku dah dpt sbb diamkan diri jek kan ahahahah ..hampeh

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday