Wednesday, December 26, 2007

Mak mintak hemster baru...

alahai mak mintak hemseter lagik.. mase mak bitau pasal dak "bulat" a.k.a teddy udah mati..(hemseter kesayangan mak) aku gase sayu la sgt.. rupe2nya mak tak berputus asa nak bele hemseter lagik ehehe.. mak mmg penyayang pade menatang.. oleh yg demikian pada hari raya haji tu jugek aku ajak mak abah adek n 2 budak nakal kembo anak kazen ku untuk g carik pet shop kat bando muo..



dan jejeng inila die salah seko hemseter ketoettt mak aku.. seko mak pilih seko lagik aku pilih..






ni dedue eko.. tp tak dpt la nak amek gambo secara clear.. mereka2 ni tak leh nak dudok dendiam... penat tau aku berpusing2 dpn sangkor derang ni.. ahahaha.. mcm org tak betoi pon hade... ahhahaa.. mate2 yg dok tgk heran.. "apela acik nora buat tah" ahaha dulik ape aku .. asalkan boleh update my blog..

Nak dijadikan cerita.. mak aku nak dedua betina ... TETAPI endon yg dikatekan eksepet la tentang jantina hemseter ni telah terambil seko jantan seko tino.. isk..isk..isk... (eksepet la sgt).. semasa kami dok membeli belah di pet shop tu adek aku yg sorang tu ngendeng2 kat aku.. smbil berkate "kak cube akak tgk ikan lage tu cantik tak" (eheheh nak kate la nak) aku pon tanye la kat amoi tu.. lengloi berape seko ni? aku tertunjuk yg import nyek tau... lengloi tu kate.. rm30 saje (erkkkk) adusss... mahai nyek (pade aku ler mahai ek) kalo korang tatau ler.. ehhehe .. kemudian aku tgk muke adek aku (alahaii ciannyek awek ni) pastu adek aku kate apela akak ni org bukan nak yg dari chine tu..nak yg kaler biru jurai2 ni (fuhhhhhhhh) lege ai taw (wakakakkak ) alkisahnye yg berjurai2 tu hanyala rm4 (heh) takan beli ikan jek kan kan kan.. siap ler dgn aquariumnye dgn perhiasan batu batan nyek (kopak akakkk) tapi takpele melihatkan wajah2 mereka sgt gembira.. aku pon amat la gembira... mak dpt hemseter adek dpt ikan laga.. aku dpt hati yg gembira.. (gambo ikan laga tk dpt disertakan sbb tak hengat nak snap gambo dak berjurai tu hhahaha )..



heeheh ni gambo tempelan .. berok atas pokok ni diambil sewaktu hujan.. mase balik dari pet shop tu abah bawak g tanjong emas muo.. kat tmpat berok ni tanjong ketapang.. oleh kerana ujan tak dpt la nak turun bergurau senda dgn berok2 sekalian.. ehhehe.. dpt amek gambo pon jadikla kan kan kan ...

5 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

umh kiterpun adik ader bele hamter...tp kiter jarang belek2 hamter tuhh...asyik belek afif jer

lavender said...

hemster cumei kan kan kan.. ehhehehe... thanks sbb jengok umah kite ni ye lovelyzz

said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold r3e6g7eg

lijiale said...

Good games to a nail, lost a(wow gold) war.(wow gold) In a particular press to see(wow power leveling) such a foreign minyan: In order to (wow gold)receive a nail, we have lost a mati Tie In order to(wow power leveling) get a piece of mati Tie, we have lost a Pi Junma In order to get(wow gold) a Pijun ma, we (wow power leveling)have lost a(wow gold) jockey; To be a jockey, we lost a war victory. This is the first (Rolex)under general minyan at(World of Warcraft gold) first glance, but careful consideration, you(wow power leveling) will find that it contains a layer of the important essence of life: learn to give up, have a maturity. To a mati Tie and eventually lead to (wow gold)lose a war, this is not know how early to give up the consequences. Wise said: two disadvantages of the value comes light, the right to( World of Warcraft gold)choose the two-phase benefit. a folder to be the tail of the gecko already know how to give up the tail, the preservation of(wow power leveling) life, let alone we are full of (power leveling)the wisdom of mankind? ! in everyone's life, always (powerleveling)have in the face of choice, a choice, there is bound to give up, we have to learn is to( power leveling)pay a painful price, to give up local interests and preserve the overall interests. In chess, there are not "abandoning single-car" this trick? as the saying goes: not old, not new. sometimes, even (power leveling)the most precious things to know in good time to give up. when you( powerleveling)graduated from junior high school, in the face of a sincere friendship, you(powerleveling )will Yiyibushe. But think back, and only bid farewell to middle school, high school usher in a(rs gold )new life, can meet new friends. The recent shift is not on this? Finally, a celebrity's life motto In( gold wow)conclusion: Life is like theater, everyone is their own lives in the only director. Only Institute of choice, people will know how to give up the Chewu life, Xiaokan life, the life Habitat has Seasky.

wow gold said...

With a wow goldstaff, you will wow goldfind you canbuy wow gold use 'Autocasting' buy wow goldoptions. Basically, cheap wow gold this lets you cheap wow goldchoose a spell wow power levelingto continually wow power levelingcast. As long power levelingas you wield power leveling supply runs out.

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday