Friday, November 16, 2007

aduhhh

fuhhhh fuhhhhh fuhhhh uhukk uhukkk..banyak betol abok dlm blog ni kan kan kan.. ehehheheh .. mintak maaf wahai pengunjung gua gelap gelite sekelian... gua yg gelap ni sudah lame tidak disinggahi oleh tuan tanah kerana kebizian dan ketensenan tahap yg membanggakan uhukk.......

lamenye tak update blog .. so today got a little time to wrote a few words..hahhaha..hope so.. hurmmm hari raya tawon ni tak bape meriah.. coz fenattttt melampauuuuu... so many my lil' sis friends dtg kat umah.. aduhhh kawan die berduyun2.. skali dtg sekampung.. mengalahkan kawan2 kakaknye... maklumla teenagers yg sedang naik... pepahamle.. tp akak die ni dulu takdela ramai kawan mcm adeknye ehehehehe..
cuti gaye lame... mmg spend mase kat umah menunggu kedatangan org bertandang... selebihnye makan tido saje.. ahahahhaa.. proses memberatkan badan selame seminggu...uhukkk naik tah bape kilo agaknye.. i wonder how many kalories got stuck in my body... uwarrrghhhhh xmo pikey... takpe2 selepas raya usaha mendietkan diri kembali di atas landasannye....

januari 2008

got memo from HQ that our office have to move..uwarghhhhh.. 4 years i've been working here in subang jaya n now suddently nak pindah.. pindah kat kawasan yg xde public transportation lak tu.. "teksi adela kat situ zie"(dialog boss aku) .. teksi? abes duet gaji ke situ pulak... all staff kene pindah area kota damansara tu.. semua mood tensen skang ni.. especially ME... hurmm from the +ve way i think all of this can make my life completely changes... (kalo jd la pindah umah kat area situ) ahahhah... dlm kepala ni dah pikey other backup...CARI KOJE LAIN!!!! ahahhahaa... if pindah ke kota damansara tu pon..for sure kos hidup bertambah... makan megi gak aku kang... kang melidi lak.. ahahha.. eh kene kenser kang makan megi hari2.. makan loti lorrrr.... waahahahahhaa... but i know that ALLAH give me all this ujian for a reason.. usaha tangga kejayaan.. semoga ALLAH tunjukkan jalan .. dan semoga dgn perubahan ni aku akan lebih berjaya n BAHAGIA.. aminnnn....

3 comments:

yun said...

setiap yg berlaku itu ada hikmahnye

apiz said...

fuhhhh fuhhh..byk habok nih..ehehe

lavender said...

yun.. aku harap2 mcm tu ler..

apiz..trime kasih la sbb melawat sambil tlg bersihkan habok2 ehehhee...

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday