Tuesday, July 03, 2007

aku jemukkkk



ari2 bos aku makan brekpess mekdi pastu kasik aku mendek ni.. aku jemuuuu itu je aku bleh kate.. tak amek kang kecik ati lak itu pompuan ... uhuhh

5 comments:

zianazone said...

hahaha mongokkk arr bos ko tu kepekkkk..kedekot giler..kalau kasi big bekfes tu pun best jugak...ni benda tu jer...haiyaa mengot btol bos ko hahaha

lavender said...

wakakak aku naik jemu da dgn mendek tu ar kepek.. die sker sgt makan bekpess mekdi tapi mendek alah tu kasik kat aku wakakakaka ampehh..

zianazone said...

hahaha tu lah aku cakap kepekk..bos ko tu mengot..ingat ko ni dak kabu ker nak makan kentang..ntah2 dak kabu pun tak selera nak makan benda tu kan...ko sepuk jer bos ko tu kepekkk :P

lavender said...

ko tlg sket sepukkan die untuk aku.. sbb die tak bayo gaji kat ko takpela.. kang kalo aku sepuk die sure abes aku kene buang wakakkaka

yun said...

lor..kalo xnak mkn..ko buang jela ekeke

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday