Monday, July 16, 2007

akhirnye bleh gak aku upload




cakkk.. akhirnye aku bejaye.. selamat menyambut 1 Rejab 1428 pade seme.. marilah kite same2 menambahkan pahala untk mendekatkan dr pade ALLAH ye sahabat2 sekalian.... amek peluang untk berpuasa ye... mariii mariiiiii

eheheh gambar2 yg disertakan ade citratera di sebaliknye.. gambo eskem adalah untuk tunjuk kat yun especially muehehehe.. eskem tu ar yg aku dok kejekan ari jemahat aritu weiiiii... for my dear fren kepek a.k.a jene jeng.. sorry my fren....... i lap u... n u know ape salah aku kat ko uwaaaaaaaaaa.... yun eskem tu sgt syedaappp muahahaha.....

gambo anak2 kucen itu adalah dari kg halamankus.. balik aritu sgtla tekejot aku sbb seme ibu2 kucen telah melahirkan anak dgn jayenye.. 3 ibu besamaan 9 heko anak.. mak aku tgh kaye cucu skang... ahahah cucu dari aku je mak aku tggu.. waduhh lambat le lagik jawapnye wahai ibuku.. mak merase cucu kucen la dulu ek mak.. amponn uhuhuhuh.. kiut2 baby2 kali ni.. aku sker sgt tgk sifat tlg menolong antara ibu2 kucen aku neh.. mak aku letak derang dlm satu sangkar besar untuk mengelakkan pencerobohan kucen jantan yg membunuh anak.. tp bukan kucen dari umah aku tau.. kucen mane tah.. mak aku cite terserempak ade satu heko bapak kucen beso giler dtg mengendap baby2 ni.. mak aku gabra tak tehingga ekekekeekekek.. tp nasib baik ar dah disangkarkan mereka2 ini.. ibu2 kucen ni aku tgk sgt bantu membantu tau.. derang tak kire anak sape pon derang mandikan n susukan alahai it's so sweet... luv to see the sceen for the whole day...

haaaaaa.. time aku balik kg aritu tgh musim duyan.. waduhhh umah aku lak bedepan dgn kebun duyan... tp bukan aku punye kawan baik bapakkk aku punye.. kawan bapak aku tu tersangatla baik... die mmg suh bapak aku amek je buah duyan yg jatuh tanpa mintak pon.. sbb die tu pemurah orangnye n mmg banyak dusun.. dusun die yg dpn umah kitorang tu takle bape besar.. sbb tu die sedekah je kat kitorang.. murah rezeki pakcik awang tu.. aminnn...

muahahah.. itu sahaje wat kali ni.. nanti sambung ye.. slamat 1 rejab.. 16 julai 2007 besday sumbody special ni.. uhuhuh ... hanya ALLAH yg tau...

2 comments:

yun said...

iyela mmg aku jeles tgk eskrem yg ko mkn tuh

lavender said...

heheheh.. aku tau ko sker tiramiss uuu ekekek

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday