Tuesday, June 26, 2007

kucen lagik



cakkkk.. ehehheeh diperkenalkan artis baru yg bakal hangat di pasaran terang dan gelap ... artis petama berasal dari kg muar johor.. dan artis kedua yg itam manis tu berasal dari shah alam selangor.... mane satu pilihan ati anda.. sile pilih n hantarkan sms anda pade no 1234 ... ehehehe..
nak dijadikan cite.. yg tinger capang tu.. versi dah beso .. versi kecik2 mase bulan 5 lepas.. ade gambo die kat bawah ehehehee.. dah besar die skang dah nakal sgt.. lari2 langgo meje pastu pening sat .. larik balik ahahahaha.. aku dpt curik gambo die je.. yg len2 tangkas sgt.. aku nak tgkap bleh lak derang wat koner baring twos masok bawal almari ar .. bawah meje ar, bawah katil ar... ahahaha.. yg ni aku lupe ar name die.. sayang kot. ahahaha.. 3 heko lagi namenyek jepon, tiang letrek n seko lagik aku tak hengat name.. syukor alhamdulilah mase aku balik aritu derang ni idop lagik... ni sampai nak balik kg lagik sekalik ha.. mmg aku nak sgt tgk derang ... moga2 derang semakin sihat....

haaa.. gambo si itam manes tu adalah anak kucen kat umah sewa aku.. ujong mggu aritu ni la xtbt aku.. amek die bawak nek blik amek ar gambo die.. mule2 ajak die main2 dulu tekejo sane sini.. die penat tuh ar tido.. domok dak neh... mmg geram aku.. mak die itam puteh gak cam die .. ehehhe.. kalo aku balik keje sker carik die bawah tangga.. buah ati baru aku skang .. tp mak die sker ubah2 tmpat derang ar.. sure mak die tak kasi aku culik anak die lagik ahahhaa.. tp takpela sedikit sebanyak dpt gak mengubat kesunyian aku... kan kan kan.. eheheh yun aku harap ko sker... ade gambo lagik die nyurok kat cik lie aku.. tp tak dpt ar nak dunload pic.. penat aku cube.. takpe next time k.. eheheheh

2 comments:

yun said...

aku suka kucen itam comot tu..ko bg nama dia comot ek

lavender said...

ukeh yun.. kalo kucen tak kene buang lagik ngan minah tu ar.. bukan milik sebenar n hakiki aku dak itam cumot tu.. uhuhuhu...

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday