Thursday, May 03, 2007

ciklie in da' house

muahahhahahah selamat bekeje kembali..teng teng teng.. nampak tak teddy kat sebelah tu... hehe itulah die "ciklie" dihadiahkan oleh seseorang.. 1st time aku dpt teddy beso ni..suker bangat.. thanks pade seseorang tu.. walopun dah tue aku dpt gak akhirnye teddy beso ahahahhaha.. adehh arini aku takde mood nak keje.. cuti lame sangat kan.. jd pemaleh ar.. haha.. tak sabo nak update blog sbb nak letak si ciklie ni je.. so enjoy pade kenkawan yg singgah blog aku neh... hehee..

4 comments:

yun said...

wahh beso betoi teddy bear ko ni ek. tahniah tahniah ekekeke
huggable tuh :-P

lavender said...

uhuhu mmg sadappp di peyukkkk... lembot jek die ehehehe...

zianazone said...

jeng jeng jeng wahh kepekk siapa lah seseorang tu kan...nak pinjam ciklie ko seminggu leh tak kepekk :P

lavender said...

wakakak ko nak penjam ek.. amekla aku tak kisah :P sape seseorang tu? ehehe jeng jeng jengggg...

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday