Tuesday, March 13, 2007

i'm back

hurmm dah lame sgguh aku tak update blog.. cian blog aku besawang.. ahahahha.. patotnye awal2 tahun lagik dah update kan.. entahla.. bile mase nak meluah je aku sker singgah kat sini.. aku belum bape sihat ni.. demam terok for 4 days.. batuk jgn kate ar.. gase nak tecabut anak tekak.. takpela aku redha dgn ape2 yg ALLAH kurniakan.. anyway let's check it out ape yg aku nak luah ...


Bahagia..
semua orang nak bahagia kan.. tak normal la kalo sesape xnak bahagia dlm hdp tak kira la dlam cinta ke.. bahagia dlm pekerjaan ke.. entahla.. dlm diri aku ni.. aku gase aku lebih ke arah membahagiakan orang.. aku tak kisah kalau hati ni tak bahagia.. or sakit ke terluka ke.. tapi biarlah org yg aku sayang tu bahagia.. aku sengsara sebenarnye.. makan ati makan diri.. tapi kenape ati aku nak gak teruskan.. mcm satu perjuangan la pulak.. kenape ye? persoalan dlm diri aku.. kerna SAYANG...payah kan idop mcm ni.. isk aku xnak salahkan kehidupan yg telah ALLAH kurniakan pade aku.. aku bersyukur.. aku patot salahkan diri aku sendiri sbb berkali2 jatoh pade tmpat yg same .. aku cuma harapkan perubahan yg +ve pade insan yg aku sayang.. tapi entahla.. the same things happen again n again.. i cud not stand it anymore.. but it will leave a pain in my heart if i let it go.. shud i let it go?? the same question toying in my head.. am i stupid just becoz of luv??? my luv is so pure ,innocent, so deep n so far no other man can reach my luv just him... yes just him.. aku tak mintak lebih.. just aku perlukan KESETIAAN...

Musoh ketat...
Camne nak jelaskan kat sini ek... sesape yg tau cite aku sebelom ni sure paham mksud aku ni..aku pelik n confuse sebenarnye skang ni.. sbb musuh tradisi aku berbaik ngan aku.. ahahah tentu orang kate aku ni syak wasangka melebih2 kan.. sure orang kate wei tak baik ar sangka camtu.. but i got a reason for that.. alasan yg kukuh.. skang ni weekend aku tergangu.. dgn call n msg.. sebuk lak die nak tanye pasal kesihatan aku.. tanye aku kemane la itu la inila.. mula2 mmg aku tak syak ape2 pon.. yela orang nak berbaik ngan kita takan la aku nak tolak..bedose lak aku.. nanti orang kate aku sombong n riak.. dah la name aku selame ni buruk padahal hanya ALLAH dan sahabat2 aku je tau keadaan aku yg sebenonyek.. pelik ar.. dunia o dunia.. macm2 orang boleh buat kan untuk kepentingan diri mereka.. entahla ape2 pun mmg aku curious dgn sikap minah tu skang.. aku tau die wat mcm tu just for spying on me.. so lantakla.. u got what u want gurl.. ahahha.. tapi aku ttp berhati2 dgn "minah" tu.. aku kenal die mcm mane.. takan die bleh nak berbaik ngan aku tanpe ade ape2 sebab..mustahil.. sbb aku tau die tu jenis yg selagi tak dpt ape yg die nak die akan dptkan jgk.. n ape2 yg die tak dapt orang lain tak mungkin akan dpt.. eee seram ar ngan spesis mcm ni.. semoga aku dijauhkan dari fitnah manusia..

2 comments:

zianazone said...

haiyaa tahu tak pa kepekkk mana ko menghilang arr baru sekarang nak update ko punya blog

lavender said...

haiyaa.. singgah gak ko kat blog aku ek kepek.. wendu ar samo lo.. kabare ? ekekekke

Daisypath - Anniversary

Lilypie - Second Birthday